De website van Webshop Fineline maakt gebruik van cookies om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. We gebruiken enkel noodzakelijke (functionele) cookies en plaatsen geen cookies die je gedrag volgen of die dienen voor advertentie doeleinden. Door verder gebruik te maken van onze site, nemen we aan dat je hiermee akkoord bent. Meer info over cookies.
Home    |   Alarmsystemen   |   Camerabewaking    |    Onze folder    |    Winkelkarretje    |    Contact
Privacy verklaring

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Webshop Fineline kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Webshop Fineline, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Webshop Fineline verstrekt. Webshop Fineline kan de volgende persoonsgegevens verwerken: - Uw voor- en achternaam - Uw adresgegevens - Uw telefoonnummer - Uw e-mailadres - Uw IP-adres. Op uw expliciete vraag kunnen uw paswoorden en accountgegevens verwerkt worden om in uw naam de door u gegeven opdracht uit te voeren.

Waarom Webshop Fineline gegevens nodig heeft

Webshop Fineline verwerkt uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de gegeven opdracht (bv. herstelling of installatie van uw computer), en/of om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Webshop Fineline uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Persoonsgegevens die we verwerken.

We verwerken je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken, afhankelijk van het product of dienst die je afneemt:
•Voor- en achternaam
•Adresgegevens
•Telefoonnummer
•E-mailadres
•IP-adres
•Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die we verwerken.

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@fineline.be , dan verwijderen wij deze informatie.

Hoe lang Webshop Fineline gegevens bewaart

Webshop Fineline bewaart uw gegevens zolang als nodig voor het uitvoeren van de opdracht of zolang de wettelijke veprlichtingen het opleggen. Webshop Fineline bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

Webshop Fineline verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Webshop Fineline worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Webshop Fineline gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Geautomatiseerde besluitvorming

We nemen geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen (algoritmes) die nadelige gevolgen kunnen hebben voor jou.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die we gebruiken

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. We gebruiken enkel noodzakelijke, functionele cookies. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt.

Je kunt je ook afmelden voor cookies van alle websites door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Als je deze cookies in je browser uitzet, kun je niet meer van alle functionaliteiten van onze website gebruik maken en embedded content kan niet meer getoond worden. Het kan daardoor gebeuren dat de beleving van de site tegenvalt.

Google Analytics

Webshop Fineline maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Webshop Fineline bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Webshop Fineline te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Webshop Fineline heeft hier geen invloed op. Webshop Fineline heeft Google geen toestemming gegeven om via Webshop Fineline verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen, verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@fineline.be. Webshop Fineline zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Webshop Fineline neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Webshop Fineline maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Webshop Fineline verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Webshop Fineline op via info@fineline.be. Deze site is een website van Webshop Fineline. Webshop Fineline is als volgt te bereiken:
Postadres: Leopold II laan 135/002, 8670 Koksijde
BTW nr: BE 0674.250.958
Telefoon: 0473 79 04 90
E-mailadres: info@fineline.be

Klachten

Zo u een klacht heeft kunt u zich in eerste instantie wenden tot Webshop Fineline per e-mail : info@fineline.be of per post op het adres Leopold II laan 135/002, 8670 Koksijde, of bij de nationale toezichthouder :
Gegevensbeschermingsautoriteit
Drukpersstraat 35, 1000 Brussel
tel. 00 32 (0)2 274 48 00 of 00 32 (0)2 274 48 35
commission@privacycommission.be
Onze gegevens
Webshop Fineline
Leopold II laan 135/002
8670 Koksijde

Tel.: 0473 79 04 90
E-mail: info@fineline.be
Contactpagina
Openingsuren
MaandagEnkel op afspraak
DinsdagEnkel op afspraak
WoensdagEnkel op afspraak
DonderdagEnkel op afspraak
VrijdagEnkel op afspraak
ZaterdagEnkel op afspraak
ZondagGesloten
FeestdagenGesloten
Account
U bent momenteel niet ingelogd.
Klik hier om nu in te loggen.

Heeft u nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

Een account is optioneel. U kan ook een bestelling plaatsen zonder een account.
Info
14 dagen retourrecht: niet goed, geld terug. Zonder gedoe. Een eventuele kost voor terugzending is ten laste van de klant. Retourneren? Contacteer ons of gebruik het Europees herroepingsformulier.

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Nieuwsbrief
Schrijf je in op onze nieuwsbrief om alle nieuwtjes en promo's direct in je mailbox te ontvangen!